Siedlce wzbogaciły się o nową kulinarną perełkę – „Ziemniaczane historie”. To miejsce, które z pewnością stanie się ulubionym punktem na gastronomicznej mapie miasta, zwłaszcza dla tych, którzy uwielbiają ziemniaki w najróżniejszych odsłonach. Nasz lokal, zlokalizowany przy ul. Warszawskiej 133, to prawdziwa uczta dla podniebienia, a ziemniak w roli głównej zaprasza na wyjątkową kulinarną podróż.
Naszym bohaterem jest ziemniak KUMPIR – pieczony ziemniak w mundurku (waga ziemniaka to 400-500g), którego miękki środek, wymieszany z masłem i serem, staje się idealną bazą do rozmaitych farszy. W naszym menu nie zabrakło wyjątkowych połączeń smakowych, jak Kumpir z polędwicą wieprzową w sosie teriyaki, podaną z sezamem i kolendrą, Kumpir z wieprzowiną po meksykańsku czy Kumpir z kiełbasą po węgiersku. Dla miłośników intensywnych smaków polecamy także Kumpir z boczkiem, pieczarkami i parmezanem – prawdziwe niebo w ustach!
Ziemniaczane historie to także inne pyszności, które warto spróbować – ziemniaczane placki z dodatkami, frytki (zarówno klasyczne, jak i belgijskie). W menu każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od apetytu i kulinarnych preferencji.
Z okazji otwarcia przygotowaliśmy również specjalną promocję dla kurierów, którzy w tym okresie wykonują swoją ciężką pracę. Każdy kurier może liczyć na 10% zniżki na zamówienie – wystarczy zapytać o promocję na miejscu. Do tego nasi sąsiedzi z Morsy Siedlce mogą liczyć na specjalne oferty, które z czasem będą się rozszerzać.
Zapraszamy do wspólnego świętowania otwarcia i skosztowania naszych ziemniaczanych historii! Jeśli masz pytania, chętnie udzielimy informacji pod numerem 516 524 707.
Ola 15:56, 17.12.2024
1 0
Szkoda, że nie będzie w centrum miasta, trochę nie po drodze 15:56, 17.12.2024
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu zyciesiedleckie.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz